Ny årlig julsingel från Sofia Talvik

Sofia Talvik har i flera år haft det som tradition att ge bort en gratis jullåt till sina fans. I år släpper hon singeln “Snowy White River” i samarbete med Musiklärare utan gränser och Gehrmans Förlag.

Snowy White River

Gehrmans Förlag kommer att ge ut ett notblad till “Snowy White River” och alla intäkterna kommer oavkortat att gå till Musiklärare utan gränser, som med musiken som medel verkar för att ge en meningsfull vardag åt barn som lever under svåra förhållanden. Singeln kommer att släppas 1:a december, då även det första avsnittet i Sofia Talviks julkalender kommer att sändas.

Julkalendern är en stjärnspäckad webbtv-serie där Sofia tillsammans med en rad kända ansikten spelar musik, bakar lussekatter, har rimstugor och en hel massa andra roliga upptåg. Den kommer att sändas 1-24 december på sofiatalvik.com.

 

Som om det inte vore nog för att att värma upp vintermörkret kommer Sofia även att ge tre annorlunda julkonserter på Mosebacke i december.

Sofia Talvik - Snowy White River

Sofias egna jullåtar blandas med covers på bland andra Tom Waits, Leonard Cohen med flera. Varje konsert kommer också att bjuda på en gästartist. Den 5e december gästar Meja som är aktuell med nya skivan “Urban Gypsy”, 6e december gästar Christian Kjellvander och den 12e Pernilla Andersson. Biljetter finns redan nu att köpa på www.mosebacke.se samt skivaffärerna Bengans och Petsounds.

Ladda ner alla pressbilder här eller klicka på bilderna nedan för en högupplöst variant.

Presskontakt:
Jonas Westin
Makaki Music
+467074973356
info@makakimusic.se
http://www.sofiatalvik.com